Støt os med din donation

Du kan blive fast bidragsyder med en valgfri donation hver måned eller årligt. Med en fast donation på f.eks. kr. 100 om måneden, hjælper du på ét år to familier med, at være tæt på deres alvorligt syge barn imens det er indlagt på Rigshospitalet. Hver gang vi har kr. 600 kan vi tilbyde en familie at bo i Ronald McDonald Hus i endnu et døgn. Måske det vigtigst døgn – hvert døgn tæller!
Opret dig nu. Det tager kun 2 min via MobilePay her på siden – og betyder en hel verden til forskel for syge børn og deres familier.

Alle bidrag er fradragsberettigede, læs mere om det og om andre måder at hjælpe på, længerede nede på siden. På forhånd mange tak for hjælpen.

Få fradrag for din donation

Ronald McDonald BørneFond, som driver Ronald McDonald Hus, er godkendt af SKAT efter Ligningslovens paragraf 8A og alle bidrag til både huset og fonden er derfor fradragsberettigede. Pengedonationer på op til 17.000 kr. kan du trække fra i skat på din selvangivelse. Du skal oplyse dit CPR-nummer eller CVR nummer, hvis donationen er fra en virksomhed og herefter oplyser vi SKAT om din donation. Læs mere om fradrag på donationer til velgørenhed på SKAT’s hjemmeside.

Det koster mange penge at have et velfungerende Ronald McDonald Hus med trygge rammer for familierne, og husene har altid brug for bidrag. Du kan støtte husene på forskellige måder. Til huset Ved Rigshospitalet i København kan du kan f.eks. donere penge, produkter til hverdagen, som f.eks. kaffe eller frugt, eller aktiviteter for familierne. Du kan også donere penge øremærket til specifikke ting til huset.

Donationer til det nye Ronald McDonald Hus ved Nyt OUH i Odense, går p.t. til selve opførelsen af huset.

Alle pengedonationer går til Ronald McDonald BørneFond, som driver husene og sikrer, at husene altid giver familierne de bedste rammer om deres ophold. Ronald McDonald BørneFond er en selvstændig, almennyttig fond, som opfører Ronald McDonald Huse, og hvis primære formål er at drive husene.
Fonden giver bl.a. tilskud til familiernes ophold og sørger for, at husene fungerer og altid er velholdt, så når du donerer penge, hjælper du fonden med at give familierne de bedste rammer i Ronald McDonald Hus. Donationer tilfalder fondens disponible midler og uddeles i henhold til fondens formål.

Hvordan støtter du?

Mobilepay

Alle med en smartphone kan downloade MobilePay App’en.
På MobilePay nr. 204 202 støtter du Ronald McDonald BørneFond som bl.a. driver Ronald McDonald Hus i København og opfører endnu et Ronald McDonald Hus i Odense.
Hvis du ønsker at øremærke din donation til Ronald McDonald Hus i København, skriv RMHUS-Kbh i kommentarfeltet. Eller anvend MobilePay nr. 17 9009.

MobilePay til iPhone

MobilePay til Android

Betalingskort og bankoverførsel

Med dit betalingskort kan du nemt overføre en donation der hjælper familierne med alvorligt syge børn.
Du kan også overføre din donation til fondens konto i Jyske Bank:
Reg.: 7854 – kontonr.: 1099301
– mærk evt. indbetalingen: RMHus, Kbh – eller: Nyt RMHus, Odense.

Ved indbetaling via bank kan privatpersoner skrive CPR-nummer i referencefeltet – og dermed indberettes donationen til SKAT. Virksomheder skriver CVR-nummer i referencefeltet ved indbetaling og får ligeledes donationen indberettet til SKAT.

Start din egen indsamling

Du kan oprette din egen indsamling på vores site på Betternow.org og starte den egen indsamling. Du kan også støtte de projekter som allerede er oprettet dér til fordel for både Ronald McDonald BørneFond og Ronald McDonald Hus.

Udenlandsk bankoverførsel

Bor du i udlandet kan du donere penge til fonden via Jyske Bank.
IBAN nr.: DK1078540001099301 – SWIFT/BIC: JYBADKKK

Arv, Testemente og legat

Du kan støtte fonden gennem din arv ved at oprette et testamente eller et legat. Begge dele vil være gratis, når du donerer arv til fonden.

Testamente Med et testamente kan du vælge at fordele din arv, som du ønsker. Du kan f.eks. give arv til din familie samtidig med, at du donerer arv til Ronald McDonald BørneFond.
Hos Dokument 24 er testamentet gratis at oprette, når du donerer arv til fonden.

Legat Hvis du udelukkende ønsker at donere arv til fonden, så kan du oprette et legat med donation til os. Legatet kan oprettes gennem vores legatformular hos Legal Desk her Ronald McDonald Børnefonds legatformular.
Du kan se mere information om forskellen på et legat og et testamente her. Legal Desk har også skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og et testamente er.

Underskrift Testamenter og legater skal skrives under en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger.
Hvis du ønsker at støtte fonden og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.

logo grå

Giv familierne og husene en gave

Nedenfor ser du en liste med ting og oplevelser, som du er med til at støtte, når du dorer penge til Ronald McDonald Børnefond.

Tilskud til ladcykel, samt børnecykler

Fælles aftensmad for familierne

Tilskud til at holde fødselsdag for familierne

Nyt Legetøj og ting til kreahjørnet

En smuk buket blomster til huset

Kontakt

For dialog og spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte Anne Rasmussen på telefon +45 2273 8299 eller mail: ai@rmbornefond.dk