McHappy Month

– til fordel for Ronald McDonald Hus

Der afholdes McHappy Month i samarbejde med alle danske McDonald’s restauranter hvert år i oktober måned, hvor der vil være festligheder i landets restauranter og lokale events, som støtter op omkring indsamlingen i restauranterne for at samle ind til Ronald McDonald BørneFond.

Indsamling sendt ubeskåret videre og gav ny rekord

I oktober 2023 blev McHappy Month igen fejret. McDonald’s restauranterne havde valgt at fordoble deres donation til nu at være 2 kr. pr. solgt Happy Meal i hele oktober måned.

De indsamlede derfor hele 1.008.703 kr. – en ny indsamlingsrekord, som vil glæde mange familier og alvorligt syge børn. Af hjertet tak fra os her i Ronald McDonald BørneFond.

Guy Hands – ejeren af den nordiske del af McDonalds – valgte igen at fordoble beløbet. Dette gav  derfor samlet set et utroligt flot resultat på hele kr. 2.017.460 kr. Det er ny rekord! Det er faktisk den største enkeltdonation i fondens 30-årige historie.

I 2024 kan vi fejre at det var 50 år siden, at det første Ronald McDonald Hus blev opført i Philadelphia USA.

World Childrens Day

McHappy Month startede som World Childrens Day i 2002, i anledningen af FN’s Internationale Børnedag.

Også her samarbejdede Ronald McDonald BørneFond med alle de danske McDonald’s restauranter og samlede ind til fordel for familierne, der boede i Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet i København.

Rundt omkring i restauranterne afholdtes der sjove aktiviteter af mange forskellige slags. Her kan nævnes både tombola, lotteri, ansigtsmaling, bogudsalg, børneloppemarked og besøg af cirkuselefanter. Alle indtægterne fra aktiviteterne gik ubeskåret til Ronald McDonald Hus.

For yderligere oplysninger kontakt:
Projektleder Anne Rasmussen på telefon 2273 8299 eller mail: ai@rmbornefond.dk

Send penge via mobilen – MobilePay 204 202

Det er også muligt at donere penge til Ronald McDonald Hus direkte fra mobilen f.eks. via MobilePay.

Via ens egen mobilbank kan alle nemt hjælpe os med at hjælpe alle de familier som har brug for et hjem uden for hjemme – et Ronald McDonald Hus.

Vi håber at du også vil være med til at give syge børn og forældre en hjælpende hånd.