Handelsbetingelser

Ronald McDonald BørneFond
Juliane Maries Vej 12
2100 København Ø
CVR-nr. 19379981
info@rmbornefond.dk
Tlf.: 3123 3099 / 3545 5600

Levering
Hos Ronald McDonald Børnefond gør vi alt, hvad vi kan for at yde en god service. Vi behandler og afsender din ordre, så du altid har dine varer senest 4 dage efter bestilling.

Ronald McDonald BørneFond tilbyder fri fragt ved køb over kr. 100,- Ved køb under kr. 100,- pålægges ekspeditionsgebyr kr. 39,-

Vi holder dig hele tiden informeret. Når du bestiller dine varer, modtager du en ordrebekræftelse, og når dine varer afsendes og leveringsdato kendes, giver vi dig besked herom. Din faktura modtager du i samme mail.
Vi leverer i hele Danmark til brofaste øer. For ikke brofaste øer samt til Grønland og Færøerne skal der udarbejdes en specifik aftale omkring pris og levering inden bestilling. Alle ordre leveres på hverdage i dagtimerne. Det skal være muligt for en lastbil at køre til leveringsadressen. Ved modtagelse af varen skal du altid undersøge alle pakker for synlige transportskader, inden der kvitteres for modtagelsen. Eventuelle skader skal noteres på fragtbrevet med overskriften: ”Ordre modtaget med forbehold for skader”. Hvis det ved levering allerede er synligt, at der er skader på produktet, som svarer til skaderne på emballagen, skal du nægte at modtage varerne og efterfølgende informere Ronald McDonald BørneFond herom. Det er en stor hjælp for alle parter, hvis skader på emballage og evt. varer dokumenteres med foto. Varerne kan godt have fået en skade, som ikke kan ses på emballagen. Pak derfor dine varer ud hurtigst muligt og kontroller dem. Er der en skade, som ikke kunne ses på emballagen, bedes dette straks meddeles Ronald McDonald BørneFond, da det i tilfælde af sen anmeldelse af skaden kan være svært for modtageren at bevise, at dette oprindelig skyldes en fragtskade.

Bemærk: Har du valgt, at varen f.eks. kan stilles i en garage/carport, er det modtagerens eget ansvar, hvis en pakke er blevet beskadiget.

Ordren
Ordren er først endelig accepteret, når skriftlig ordrebekræftelse foreligger fra Ronald McDonald BørneFond. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mailadresse. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem det aftalte og den fremsendte ordrebekræftelse, bedes dette meddelt Ronald McDonald BørneFond indenfor 3 arbejdsdage, i modsat fald er det i ordrebekræftelsen anførte gældende.

Leveringstid
Forventet leveringstid angives på ordrebekræftelsen. Ronald McDonald BørneFond tilstræber at afsende de bestilte varer, så de er modtager i hænde 4 dage fra bestilling. Dog påtager Ronald McDonald BørneFond sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab i forbindelse med eventuel overskridelse af leveringstiderne, og en overskridelse af leveringstiderne berettiger ikke køber til at annullere ordren.

Betaling
Hos Ronald McDonald BørneFond kan du betale med betalingskort: (debit- og kreditkort). Vi modtager følgende kort: VISA/Dankort, VISA, og Mastercard.
Vi gør opmærksom på at ved betaling via faktura, er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betalingssikkerhed
Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. De data, du sender i forbindelse med betaling med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun udbyderen af betalingssystemet, der kan læse dine data. Ronald McDonald BørneFond har ikke mulighed for at læse disse oplysninger.

Priser
Alle priser er angivet i danske kroner både med og uden moms. Prisen for fragt i Danmark til brofaste øer er ligeledes inkluderet i den oplyste pris. Priserne er faste i aftale/tilbudsperioden, dog tages der forbehold for prisændringer som følge af væsentlige ændringer i told, skat, afgifter, samt evt. ændringer i valutakurser, råvarepriser m.m.

Hvis du handler for et firma eller en offentlig institution
Hvis du handler for et firma eller en offentlig institution, har du mulighed for at indtaste dit EAN nummer i forbindelse med valg af betaling. Vi vil herefter sende din faktura elektronisk. Bemærk at brugerID skal indtastes af alle institutioner i Københavns kommune. Et manglende indtastet brugerID gør at fakturaen afvises, hvorefter vi skal oprette og fremsende en ny faktura. Dette koster kr. 30,- i administration.

Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først, når varerne er afsendt. Godkendelse af dine betalingsoplysninger sker via en krypteret SSL forbindelse. Selve verificeringen og det efterfølgende træk af pengene på dit kort, foretages af PBS og din bank. Ronald McDonald BørneFond har ikke adgang til dine kortoplysninger.

Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Ronald McDonald BørneFond.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste dellevering i fysisk besiddelse. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse herom, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til webshop@rmbornefond.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vedlæg venligst den følgeseddel som du modtog sammen med varen eller alternativt en kopi af din faktura. Husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for, at varerne er returneret til os.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller evt. intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi uden unødig forsinkelse alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). I praksis vil dette være senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur fra dig. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har tilkendegivet et ønske om noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Ronald McDonald BørneFond
Juliane Maries Vej 12
2100 København Ø

Du kan også fortryde købet ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Købelovens mangelsregler finder naturligvis anvendelse på varekøb på Ronald McDonald BørneFond. Når du handler hos os, har du 2 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig og original emballage. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Sådan skal du gøre hvis du har en reklamation:
Send os en e-mail eller ring på 3545 5600, da det ikke altid vil være nødvendigt at varen sendes retur. Hvis det er nødvendigt at varen sendes retur, skal du vedlægge følgesedlen som du modtog sammen med varen eller alternativt en kopi af din faktura.

Varen sendes retur til:
Ronald McDonald BørneFond
Juliane Maries Vej 12
2100 København Ø

Husk altid at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er returneret til Ronald McDonald BørneFond.
Hvis du har fået tilsendt en forkert vare, betaler vi returfragten. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig. Er det ikke muligt, sætter vi det fulde beløb ind på den bankkonto, du oplyser.

Persondatapolitik
For at kunne handle på Ronald McDonald BørneFond skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, e-mailadresse og telefon/mobilnummer. Dine data og oplysninger om, hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores kundeservice via e-mail: webshop@rmbornefond.dk
Alle priser er angivet både med og uden moms og eventuelle andre afgifter. Det er altid prisen på bestillingstidspunktet, der er gældende for ordren.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har sat kryds ud vores nyhedsbreve, beholder vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på webshop@rmbornefond.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud. Herefter slettes de fra databasen.

Cookies
www.rmbornefond.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Cookies bruges til:
• At huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
• Huske dine præferencer på websitet
• Statistik – Indsamling af forskellige data til optimering af websitet
• Statistik – Annonceeffektivitetssporing og måling.

De dannede cookies kan slettes på følgende måde:
Læs hvordan i din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Ronald McDonald BørneFond, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet, det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Ronald McDonald BørneFond.

Kontoradresse:
Ronald McDonald BørneFond
CVR nr.: 37272574
Juliane Maries Vej 12
DK- 2100 København Ø
SWIFT/BIC: JYBADKKK
IBAN nr.: DK-1078540001099301
info@rmbornefond.dk
Tlf. 3545 5600

Lageradresse:
Ronald McDonald BørneFond
Juliane Maries Vej 12
2100 København Ø

Klagegang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webshop@rmbornefond.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Center For Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr.

Betingelser for indgåelse af fast gaveaftale

Fast gaveaftale via betalingskort
Når en gavegiver støtter Ronald McDonald BørneFond igennem en fast gaveaftale, gives der lov til at Ronald McDonald BørneFond trækker det valgt beløb 1 gang hver måned.

Priser
Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af en fast gaveaftale.

Køb og ansvar
Hvis gavegiver har oplyst sit CPR-nr.el. CVR-nr. til Ronald McDonald BørneFond med henblik på skattefradrag efter gældende regler, vil Ronald McDonald BørneFond sørge for indberetning til SKAT af det samlede donerede beløb. Derudover er der ingen modydelse fra Ronald McDonald BørneFond til gavegiver, ligesom at gavegiver ingen forpligtelser har på baggrund af donationen.

Registrering af oplysninger
Ronald McDonald BørneFond registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives ikke, men Ronald McDonald BørneFond gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet. Ronald McDonald BørneFond bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server hos epay, hvor oplysningerne krypteres.

Læs mere om vores Privatlivspolitik her

Fornyelse
Ved indgåelse af fast gaveaftale gives Ronald McDonald BørneFond lov til at kontakte gavegiver på e-mail og telefon med henblik på at forny abonnementet når betalingskortet udløber eller spærres.
Hvis der er løbende betalinger fra et kort, og du skifter / fornyer kortet, stoppes de løbende træk, så derfor beder vi om at du fornyer kortidentifikation, med det nye korts data.

Ophør
Hvis gavegiver ønsker at stoppe sin faste gaveaftale, kan dette ske ved at kontakte Ronald McDonald BørneFond på e-mail info@rmbornefond.dk eller telefon +45 35 45 56 00. For så vidt som ophørsønsket tilkendegives inden 7 dage før betalingsdatoen, vil den faste gaveaftale stoppe før næste betaling.

Fortrydelsesret
Der er gives ingen fortrydelsesret på din donation over en fast gaveaftale med betalingskort.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.