Støt familier med alvorligt syge børn med en donation og få vores støttebanner

Som virksomhed kan du støtte vores arbejde med 5.000 kr. og få Ronald McDonald BørneFond’s elektroniske støttebanner. Banneret kan bruges hele året i jeres mail signaturer og på jeres hjemmeside.
Når vi modtager indbetalingen så sender vi jer 2 forskellige bannere (se eksempel på banner forneden), som kan anvendes efter behov.
Alle bidrag er fradragsberettigede, læs mere om det og om andre måder at hjælpe på, længerede nede på siden. Sammen kan vi hjælpe flere.

Pengedonationer på op til 17.000 kr. trække fra i skat på din selvangivelse. Du skal oplyse dit CPR-nummer eller CVR nummer, hvis donationen er fra en virksomhed og herefter oplyser vi SKAT om din donation.

Ronald McDonald BørneFond er godkendt af SKAT efter Ligningslovens paragraf 8A og alle bidrag til fonden er derfor fradragsberettigede. Læs mere om fradrag på donationer til velgørenhed på SKAT’s hjemmeside.

Vi  er medlem af ISOBRO og vores indsamlingsaktiviteter lever op til ISOBROs etiske retningslinjer. Indsamlingsnævnet er blevet oplyst om vores indsamlingsaktiviteter, og her kan du finde vores indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet.

Siden Ronald McDonald BørneFond åbnede Ronald McDonald Hus i 2002 er langt de fleste af de penge, fonden har doneret, gået til driften og vedligeholdelsen af huset. Men Ronald McDonald BørneFond støtter også forskning og andre projekter til fordel for alvorligt syge børn, når fondens økonomi giver mulighed for det.

I januar 2012 underskrev Region Syddanmark og Ronald McDonald BørneFond en aftale om, at fonden bygger og driver Danmarks andet Ronald McDonald Hus ved Nyt OUH (Odense Universitets Hospital) i nærheden af det nye universitetshospitals børneklynge. Hovedparten af fondens indsamlede midler kommer i årene fremover til, at gå til etableringen af dette nye hus.

Kontakt

Har du spørgsmål, ideer eller ønsker du at støtte Ronald McDonald BørneFond på andre måder end ved pengedonation, er du altid velkommen til at kontakte Projektleder Anne Rasmussen på mail: ai@rmbornefond.dk eller telefon +45 2273 8299

Der er mange måder at hjælpe på

MobilePay

Alle med en smartphone kan downloade MobilePay App’en. På MobilePay nr. 204 202 kan du nemt og hurtigt overføre støtte til Ronald McDonald BørneFond.

MobilePay til iPhone

MobilePay til Android

Betalingskort og bankoverførsel

Med dit betalingskort kan du nemt overføre en donation der hjælper familier med alvorligt syge børn.

Eller du kan overføre en donation til fondens konto i Jyske Bank:
Reg.: 7854 – kontonr.: 1099301
– mærk evt. indbetalingen: RMHus, Kbh – eller: Nyt RMHus, Odense.
Ved indbetaling via bank kan privatpersoner skrive CPR-nummer i referencefeltet – og dermed indberettes donationen til SKAT. Virksomheder skriver CVR-nummer i referencefeltet ved indbetaling og får ligeledes donationen indberettet til SKAT.

Start din egen indsamling

Du kan på vores site hos Betternow.org oprette og starte den egen indsamling, eller støtte de projekter som allerede er oprettet til fordel for både fonden og Ronald McDonald Hus.

Arv, testamente og legat

Testamenter og Legater Du kan støtte fonden gennem din arv ved at oprette enten et testamente eller et legat gratis. Begge dele vil være gratis, når du donerer arv til fonden.

Testamente Med et testamente kan du vælge at fordele din arv, som du ønsker. Du kan f.eks. give arv til din familie samtidig med, at du donerer arv til Ronald McDonald BørneFond.
Hos Dokument 24 er testamentet gratis at oprette, når du donerer arv til fonden. Start oprettelsen af dit testamente her.

Legat Hvis du udelukkende ønsker at donere arv til fonden, så kan du oprette et legat med donation til os. Legatet kan oprettes gennem vores legatformular hos Legal Desk her Ronald McDonald Børnefonds legatformular.
Du kan se mere information om forskellen på et legat og et testamente her. Legal Desk har også skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og et testamente er.

Underskrift Testamenter og legater skal skrives under en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger.
Hvis du ønsker at støtte fonden og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.

Indsamlingsbøsserne i McDonald's restauranterne

En af de største donationer til fonden kommer fra de mange gæster i McDonald’s restaurantene, som giver penge i indsamlingsbøsserne.

Værelsesfadderskab

Du kan for kr. 300.000 blive sponsor for et værelse i Ronald McDonald Hus København eller Odense.

For andre sponsorat muligheder i det nye Ronald McDonald Hus i Odense kontakt Projektleder Anne Rasmussen, på tlf.: +45 2273 8299 – eller på mail: ai@rmbornefond.dk – for yderligere oplysninger.

Udenlandsk bankoverførsel

Bor du uden for Danmark kan du donere penge til fonden via Jyske Bank.
IBAN nr.: DK1078540001099301 – SWIFT/BIC: JYBADKKK